Funded PhD in Rotterdam CA in emergency care

From emcawiki
Revision as of 14:37, 5 June 2019 by SaulAlbert (talk | contribs) (Created page with "{{Announcement |Announcement Type=Job |Full title=Funded PhD in Rotterdam CA in emergency care |Short title=CAPhDRotterdam2019 |Short summary=#EMCA vacancy for a 3-year PhD at...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
CAPhDRotterdam2019
Type Job
Categoryies (tags) Uncategorized
Dates 2019/06/01 - 2019/06/26
Link https://www.werkenbijerasmusmc.nl/vacature/26103/wetenschappelijk-onderzoeker-huisartsgeneeskunde-23.04.19.tg
Address Rotterdam
Geolocation 51° 55' 3", 4° 31' 32"
Abstract due
Submission deadline 2019/06/26
Final version due
Notification date
Tweet
  1. EMCA vacancy for a 3-year PhD at the @ErasmusMC in Rotterdam, starting in September. The Dutch-speaking candidate will analyze simulation-based testing in emergency health care (in Utrecht). Contact @MarioVeen #medec deadline: 26-06-2019

Export for iCalendar

Funded PhD in Rotterdam CA in emergency care:


Details:

Wetenschappelijk onderzoeker Huisartsgeneeskunde

  • 23.04.19.TG
  • 36 uur per week
  • Huisartsgeneeskunde


Functie inhoud

U doet onderzoek naar de effectiviteit van spoedzorgonderwijs aan huisartsen in opleiding. Het onderzoek is gericht op de mate waarin de vaardigheden die men tijdens een spoedzorg cursus leert beklijven en in de praktijk toegepast worden. Dit wordt gedaan aan de hand van video-opnames van een simulatietoets, welke worden getranscribeerd en geanalyseerd door middel van discours analyse en een vergelijking van de beoordelingen van de toets. Er worden ook vragenlijsten en interviews met deelnemers afgenomen om te onderzoeken in hoeverre men het geleerde in de praktijk toepast.

U verzamelt en analyseert bovengenoemde gegevens. Hiebij wordt u ondersteund door de projectgroep. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het presenteren en publiceren van de resultaten en het onderhouden van goede contacten met zowel de deelnemers aan het onderzoek als de staf van de Huisartsopleiding en Schola Medica. U zorgt ervoor dat uw kennis op het gebied van de onderzoeksmethodes up-to-date blijft. Het is de bedoeling dat het onderzoek na drie jaar leidt tot een promotie. U heeft de gelegenheid om deel te nemen aan conferenties en cursussen die relevant zijn voor de promotie.

Het project is een samenwerking van de Huisartsopleiding van het Erasmus MC en het spoedzorg onderwijscentrum Schola Medica. Schola Medica geeft spoedzorg onderwijs aan artsen in opleiding tot specialist. Met name door het geven van scenario-simulatie onderwijs in kleine groepen leert de aios goed te handelen in een acute situatie. U bent deels werkzaam binnen het Erasmus MC en deels bij Schola Medica te Utrecht.

Werkomgeving

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

De afdeling Huisartsgeneeskunde heeft, onder meer, de taak huisartsen op te leiden; de driejarige huisartsopleiding is een medische specialisatie na het artsexamen. De artsen in opleiding werken 4 dagen per week in een huisartspraktijk onder begeleiding van een ervaren huisartsopleider. Daarnaast volgen zij één dag per week groepsonderwijs op de afdeling. Een aantal van deze terugkomdagen op de afdeling zijn gegroepeerd in landelijk onderwijs bij Schola Medica in Utrecht. Hier wordt het onderzoek ook uitgevoerd.

Profiel

U heeft een masteropleiding waarin u ervaring met discours analyse of vergelijkbaar kwalitatief onderzoek heeft opgedaan. U heeft de ambitie om te promoveren en affiniteit met medisch onderwijs en de huisartsgeneeskunde. U bent communicatief vaardig in woord en geschrift in zowel de Nederlandse als de Engelse taal, in staat om zelfstandig te werken en resultaten te vertalen naar de onderwijspraktijk. U bent een netwerker met goede contactuele eigenschappen. U heeft de ambitie om onderzoek te publiceren in toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften. Onderwijservaring en ervaring met onderzoek in medische en/of onderwijscontext, interviewen en kwalitatief onderzoek is een pre.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/ of relevante registraties zoals BIG/ RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij

Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor een periode van drie jaar. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.361,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Inlichtingen en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met dhr. M. Veen, onderzoeker, telefoon: 010-7043631. Heeft u vragen over de sollicitatieprocedure? Dan staat Jerry Chandansingh, recruiter, u graag te woord. U kunt hem bereiken via: 06 500 310 06 of stuur een WhatsApp.

Deze vacature staat open voor in- en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Een test gebaseerd op de gevraagde werkzaamheden maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. U kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.